Consultanta si audit energetic

Fie 12 că aveţi un proiect de investiţii, fie că doriţi să realizaţi un proiect de creștere a eficienţei energetice în compania dumneavoastră, vă oferim împreună cu partenerii noştri consultanţă completă în următoarele domenii:

Management energetic

Asigurarea unor consumuri energetice eficiente in vederea maximizarii profitului prin minimizarea costurilor energetice, utilizarea surselor regenerabile de energie, analiza comparativă şi asistenţa în obţinerea surselor de finanţare.

Proiecte tehnice energetice

Realizarea unor proiecte tehnice optime din punct de vedere functional si economic reprezinta scopul esential in vederea realizarii unor investitii eficiente pe termen lung.

Audit energetic

Evaluarea prin masuratori si calcule a modului de utilizare a resurselor energetice intr-un sistem (uzina, sectie de productie, retea electrica, termica etc.). Ca urmare a evaluarii, determinam eficienta energetica a sistemului si pierderile de energie. Expertii nostri vor propune solutiile cele mai eficiente de imbunatatire a performantelor energetice in functie de necesitatile fiecarui client in parte.