Filozofia noastra

Proiectul ADERRO nu a fost gândit doar ca o simplă companie cu scop comercial. Ideea de bază a fost de a crea un set de principii sănătoase şi adaptate cât mai bine necesităţilor celor care se identifică şi ADERă la ele, oriunde s-ar afla în ROmânia. Împreună cu partenerii noştri, dăm energie comunităţii ADERRO.

Valori

Credem în valorile noastre şi obiectivul este de a nu ne abate de la ele:

Devotament

faţă de clienţii noştri. Ne dorim clienţi mulţumiţi şi pentru asta punem în sprijinul lor toată experienţa şi cunoaşterea noastră. Cât timp există clienţii noştri, existăm şi noi.

Onestitate

în relaţiile de business. Pentru a ridica turnuri înalte avem nevoie de temelii solide. Acestea sunt caracterele oamenilor care le construiesc.

Transparenta

şi previzibilitate sunt două cerinţe de bază pe care ni le impunem în relaţiile noastre. Doar aşa putem crea încredere şi durabilitate activităţilor noastre.

Responsabilitate

este mai mult decât un cuvânt frumos. Încercăm să achiziţionăm energie cât mai curată şi prietenoasă cu mediul inconjurator. Ne implicăm în acţiunile comunităţilor în care activăm. Ne asumam intreaga responsabilitate pentru ceea ce spunem şi ce facem.